کلمه EDID مخفف عبارت Extended Display Identification Data بوده و درواقع پروتکلی است که به یک صفحه نمایش اجازه می دهد اطلاعاتی در مورد قابلیت ها و توانایی هایش را به منبع تصویری که به آن متصل است ارسال کند، این قابلیت یک ارتباط دوطرفه بین منبع تصویر و صفحه نماش برقرار کرده و هر دستگاه اطلاعات خود را طی فرایند به اصطلاح "دست دادن" یا Handshake با دیگری تبادل می کند. این قابلیت باعث شده سازگاری بین دستگاه ها افزایش یابد و به منبع تصویر کمک می کند رزولوش و نسبت تصویر و نرخ نوسازی و سایر موارد متناسب را با توجه به اطلاعات ارسالی از سوی صفحه نمایش و بر اساس قابلیت های آن فراهم کرده و به صفحه نمایش ارسال کند.

قابلیت EDID یکی از بخش های اساسی فراهم کردن سیستم سینمای خانگی 4K می باشد و اکثر این دستگاه ها خروجی تصویر HDR (High Dynamic Range) با رزولوشن 4K@60fps و بالاتر را در خروجی ارسال نمی کنند مگر اینکه سیگنال EDID متناسب را از صفحه نمایش دریافت کنند که نشان دهد صفحه نمایش قادر به دریافت و نمایش این فرمت می باشد.

امکان تغییر EDID بسته به نوع و مدل دستگاه، معمولا از طریق منو دستگاه و یا توسط سوییچ های سخت افزاری قابل تغییر می باشد.

لازم به ذکر است که ورژن های مختلف کابل های HDMI پهنای باند متفاوتی داشته و حداکثر رزولوشن و فریم ریت پشتیبانی شده آنها با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال کابل HDMI ورژن 1.4 حداکثر تا رزولوشن 4K@24fps پشتبانی می کند و درصورتی که دستگاه پخش تصویر و صفحه نمایش هر دو از فرمت تصویر 4K@60fps پشتیبانی کنند حتما باید از کابل HDMI ورژن 2.0 یا بالاتر استفاده کرد. در مورد عمق رنگ (Color Depth) هم به همین صورت می باشد و HDMI ورژن 1.4 حداکثر از عمق رنگ 8bit پشتیبانی کرده و جهت انتقال تصویر HDR (عمق رنگ 10bit و 12bit) حتما باید از HDMI ورژن 2.0 یا بالاتر استفاده کرد.